Smartlog v3 » Ny Postvej 10 » ROMKUGLE til kaffen (-:
Opret egen blog | Næste blog »

Ny Postvej 10

"Så længe min chef lader som om jeg får meget i løn, lader jeg som om, at jeg har meget arbejde."

ROMKUGLE til kaffen (-:

16. Jan 2013 21:05, Kent(-:

ROMKUGLE til kaffen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohhh ja! Det er gudespise! Romkugle fra Bager Mortensen, her i Nexø...
DET er guf! Måtte bare fortælle om denne kugle på facebook... Hihi...

 

Så er jeg ellers kommet godt igennem nytåret (det er jo første sending i år) Håber også DU er det, dig som læser med herinde!!!?

Så har jeg købt mig en ICOM ID880 D-Star radio, som jeg skal ha sat op, over min seng, så jeg kan snakke radio, heeele natten, hehe (-:

ER også i gang med at finde ud af noget rep. til D-Star, men stumpa skal først købes hjem, er begyndt, fik fat i en 8900 igår! Til en special prize for you my friend (-: TAKKER mange gange OZ2BK! (-: DEN skal nok blive brugt!

Så ded tjør bara...

PS. Som I alle kan se, så sidder jeg alene )-: Så mangler KUN DIG Sukkerrumpa ~(o: Til at hygge med... Kooooom nuuu!!!!!!!!!

7 3 fra OZ1KM (-:

~(o;

Man bad mig om at beskrive dig ! Jeg grublede dybt, inderligt og meget længe (o: Konklusionen blev: Du ka' sgu da ikk' beskrives , du ska' opleves (-:

Tik Tak Tik Tak

Kent(-: oz1km@jubii.dk
Kent(-:   oz1km@jubii.dk
BORNHOLMER (-: Jeg ryger IKKE, tager ikke stoffer, ingen hash, ingen piller, sniffer ikke, drikker ikke, hmm ja jeg er nok noget "kedelig"... MEN så er der yo så meget andet man kan lave, ikk? (-: PS. Jeg ER skruk!

MIT Bornholm (-:

MIT Dk billede SÅDAN! ser MIT landkort altså ud! ER sååå træt, af at min DEJLIGE solksins ø, ALTID ligger forkert placeret, så her er MIN version (o:

Danmark

Som Tiden Går...

Tags

Arkiv